15 sep. 2012

Inte dags för julmusik ännu, tydligen

Jag får ständigt någon jullåt på hjärnan som jag sedan börjar tralla på. Det känns okej, det känns ganska bra faktiskt. Men när jag försöker lyssna på julmusik så känner jag inte alls rätt stämning. Får inte alls rätt känsla. Det kanske beror på att jag förbjudit mig själv..? Har ju förbjudit mig själv att lyssna på julmusik förrän tidigast oktober, men inte att sjunga... Eller så kanske jag känner att det är förtidigt. Att solen lyser och gräset är grönt bidrar nog lite också. (Ja, jag vet att solen lyser året om, tänkte mer på värmen). Får väl nöja mig med att sjunga jullåtarna ett tag :)
 
När börjar Du lyssna på julmusik?
Har Du något favorit bland alla härliga jullåtar som finns?
 
Bild: Google

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar