30 okt. 2012

Utmärkelse

 
Kollade just mina inkomna kommentarer och möts av en från Emma där hon berättar att hon har något åt mig på sin blogg. Åh så spännande! Hon har gett mig en utmärkelse. Tack så jättemycket för det och för dina fina ord! Så oväntat faktiskt.
 
Emmas förklaring för utmärkelsen: "Jag ger denna bloggen en utmärkelse för alla bilder, det gör verkligen att bloggen lyser upp och ger massvis av inspiration. Fina inlägg kan jag faktiskt tycka är ett måste men hon har verkligen lyckats med det!"

Reglerna för utmärkelsen är 
1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den.
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar.
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg.

Jag ger fyra utmärkelser bara då jag är lite osäker på vilka som verkligen är mina favoriter, men dessa är självklara:
 
Julaftonsmorgon - Den första julbloggen jag hittade. Har följt den i ca tre år och gillar den skarpt. Fin design och oftast bra uppdatering, dock har den inte varit så jätte bra hittills iår men hoppas på att den snart drar igång på riktigt.
 
Emelies Christmas - Började följa denna bloggen förra året, föll för den direkt! Jättebra inlägg med fina bilder och bra uppdatering. Stilren och fin design. Mycket julstämning. En favorit!
 
Jul i tomteverkstaden - Det bästa med Emelies blogg är alla underbar bilder som ger så mycket julstämning så man blir alldeles varm i kroppen! Och hennes julpyssel. Gillar också att hon visar mycket av sitt hem.
 
Julmust - Emma gav mig en utmärkelse och jag tänker ge en till henne också. Inte för att hon gav en till mig utan för att jag verkligen gillar hennes blogg. En nyfunnen favorit! En bra och fin blogg med härliga bilder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar