17 nov. 2012

Redo för julen

Bästa stunden på dagen är när jag sätter mig vid datorn, startar julmusiken och läser alla härliga julbloggar. Så underbar stämning det blir och ni bjuder på så mycket fint! Kärlek till er alla julälskare ♥
 
Idag är det en månad och en vecka kvar till Julafton, två veckor kvar tills det är dags att plocka fram julpyntet, två veckor tills julkalendern drar igång och drygt en och en halv vecka tills jag ska börja med julbaket. Som jag längtar! Jag är jätte taggad och förberedd för den fantastiska julmånaden. Nästan alla julklappar är inhandlade och inslagna, julbaket är planerat och julkorten är redo. Även julpysslet har börjat och första snön har fallit. Jag har druckit första julmusten och ätit första pepparkakan. I'm ready!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar