2 dec. 2012

Första advent

Imorse till frukosten tände vi det första ljuset i adventsljusstaken. Vi tog oss även några ischoklad som efterrätt för att riktigt fira att första advent är här. Igår var jag ju till IKEA som sagt. Fick med mig en del julsaker hem där ifrån, bland annat några doftljus med äpple och kanel. Det är verkligen synd att dem inte har de med pepparkaka i år, men som tur är har jag kvar från förra året. Köpte även tre plåtburkar, blir väl att lägga julgodis i. Och lite annat roligt. Testade inte IKEAs julbord den här gången, kanske återkommer och gör det senare. Rekommenderas deras julbord? Sen var jag även en sväng till Rusta och fick de två sista julklapparna inhandlade, känns skönt att ha det klart.
Nu ska jag ut och fota vinterbilder :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar