1 sep. 2013

En månads väntan kvar

Precis som förra året så har jag satt en gräns för när jag som tidigast får kolla på julfilmer (gäller ej kalendrar dock) och lyssna på julmusik, den första Oktober. Nu är det bara en månad kvar! Väntan är inte direkt svår faktiskt, jag känner inte alls för att uppleva julmagi genom film och musik just nu. Men jag har, om jag ska vara ärlig, tjuvlyssnat lite på musiken men stängde av ganska snabbt, det kändes inte alls bra.
Förra året lyckades jag nästan hålla mig tiden ut. Den 17 September hade jag en helmysig filmkväll med Polarexpressen och En Julsaga samt tända pepparkaksljus på det. I år har jag faktiskt gjort en lista på julfilmer och kalendrar som jag vill hinna se innan jul, ser fram emot att få börja beta av den!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar