6 sep. 2013

Nya glöggsmaker

Som jag nämnt tidigare så vill jag lära mig att tycka om glögg för det är verkligen något som både doftar och symboliserar jul och jag skulle väldigt gärna vilja kunna ta dela av det. Jag har sett att Saturnus har kommit ut med en ny glögg som smakar Delicatoboll och delicatobollar är ju väldigt gott så då kanske glöggen är god också? Om man ska lära sig dricka glögg kanske man ska börja med någon god smak som man känner igen.
Såhär beskrivs glöggen:

"Delicatobollen är idag en älskad klassiker från Nordens största tillverkare av konditorivaror och tillika ett svenskt familjeföretag. I år har vi kombinerat denna välkända godhet med våra klassiska glöggkryddor. Resultatet är en fyllig, rund glöggsmak med chokladkaraktär. Serveras med fördel rykande varm. Alkoholfri. 50 cl."

Saturnus andra nyhet heter Päronglögg och den låter inte så dum den heller.

"Vit glögg på noga utvalt äpplevin och med smak av saftiga solmogna päron samt klassisk kryddblandning av kryddnejlika, kardemumma, kanel, ingefära & pomerans. Lätt och fruktig glögg med balanserad sötma, lika god att servera varm som kall. 50 cl."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar