9 sep. 2013

Tavlor med textgranar

Något jag ängade min väntan på julafton förra året åt är texttavlor, eller textgranar blev det. Då lekte jag bara med dem i Word men nu har jag tagit dem ett steg längre och gjort en remake i photoshop. Här nedan ser du min favoritgran i två olika skepnader. Denna är tänkt att innehålla det mesta av vad man gör vid jul, men självklart inte allt för då skulle det bli en avlång gran. Jag har nu två utskrifter av denna, den gamla som jag gjorde förra året med bara vit bakgrund och svart text och den nya, den i färg, så jag byter nog och använder den nya i år. Har gjort en testutskrift och jag är nöjd.
Egengjorda tavlor är även en jättebra julklapp!
 
Om du vill använda mina granar klickar du bara på länken under bilden, ladda ner och skriv ut.
Det har du min tillåtelse till!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar