26 nov. 2013

Julmusikal på Scalateatern Karlstad

Jag fick en kommentar här på bloggen där jag blev tipsad om den här musikalen och förfrågad om jag kunde tipsa vidare om den. Självklart kan jag det, roligt när något juligt händer i närheten! Musikalen är en familjeföreställning och heter Jakten på Juleskurken. Den visas på Scalateatern i Karlstad från och med lördag.
 
 
"Juleskurken och Piprensar’n jobbar egentligen tillsammans med de andra tomtenissarna i Tomtens verkstad. Alla de andra nissarna är otroligt upptagna med att göra färdigt alla klapparna som ska i Tomtens säck. Men Juleskurken är lat och orkar inte jobba själv. Därför stjäl han hellre julklappar som han lägger i Tomtens säck.
 
Tomten och nissarna anar ingenting om Juleskurkens dubbelliv. De tror han är en vanlig, men otroligt lat, nisse. Men de har alltid undrat hur Juleskurken kan vänta till sista natten med att jobba, men de har låtit sig nöjas med förklaringen att han tillverkar sina leksaker när de andra har somnat på lilla julafton. Det verkliga problemet uppstår när Tomten är ute och levererar sina julklappar till barnen på julafton.
 
Då upptäcker både han och andra att det är något som inte stämmer. Därmed startar jakten på Juleskurken." -Scalateatern

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar