3 sep. 2014

Drömservisen

Bilder: Fyrklövern's hemsida
Arne & Carlos Jul.
Något som jag gärna skulle vilja duka bordet med till jul är Arne & Carlos fina julservis från Fyrklövern. Jag är förälskad, kolla bara på bilderna! Detta kanske skulle vara något att börja samla på, servisen kostar ju en del så det kommer ta ett tag att få ihop tillräckligt för att bjuda på julmiddag men med en tallrik då och då så kommer det gå undan. Jag kanske ska skriva upp det på önskelistan också...

9 kommentarer:

 1. Jag älskar fyrklövern- de har verkligen underbara grejor! Tyvärr verkligen dyra oxå:((

  SvaraRadera
 2. Vilken fin, jag har köpt en fyrklövern julservis redan så jag får inte köpa nån ny :) Hade turen att hitta ett bra erbjudande då jag köpte min 6 tallrikar och assietter för 1kr

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ett riktigt bra erbjudande! :)

   Radera
 3. Men jösses, älskar servisen! Inte så dum idé att faktiskt önska sig lite då och då :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är den fin! Hoho, nej eller hur :)

   Radera
 4. Men oj oj oj så fint! Perfekt!

  sv: Nej, vad passande! Lite ödet där! Haha :)
  Jag är också lite kluven där, ska jag köpa den själv eller önska mig den? Hm...

  SvaraRadera
 5. Gud så fin servis. Alltså verkligen! Jag har inte hittat någon julservis jag gillat riktigt mycket, men här är ju perfekt!

  SvaraRadera