2 okt. 2014

Favoriter från Ellos jul

Kollage av mig med bilder från Ellos.
Mer jul!
Julen har börjat komma fram hos Ellos och här ovanför har jag plockat ihop några favoriter. En söt, glittrig hjort, glittriga snöflingor och guldkulor att hänga i granen, en vacker adventsljusstake, en fin kudde och en mysig filt samt en ljusslinga med vita stjärnor. Vi får se om det blir någon beställning under hösten...

Har du hunnit kolla in Ellos julsortiment?

5 kommentarer:

 1. Oj, vilka fina grejer! Kudden var en favorit, ska genast spana in resten av sortimentet.

  SvaraRadera
 2. Jag har kollat lite. Ljusstakarna köpte jag ifjol. Jag tycker dom är fina

  SvaraRadera
 3. Den där filten var ju hur fin som helst! Tror jag måste smyga in på Ellos ikväll och kika lite på den... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst var den! Synd bara att den kostar en del... :)

   Radera