27 okt. 2014

Trailer för årets julkalenderTjuvkika på Julkalendern 2014!
En liten tjuvkik på årets julkalender Piratskattens hemlighet har släppts i form av en trailer. Vi kan snabbt notera att det i år blir en kalender utan snö och mycket jul i övrigt verkar det inte vara heller. Väldigt tråkigt. Men jag kommer i alla fall se de första avsnitten innan jag bojkottar den helt. För vem vet, den kanske är bra ändå...

Kommer du se julkalendern i år?

10 kommentarer:

 1. Håller med dig. Den kändes inte julig alls men hoppas den är bra ändå, kommer se den i vilket fall som helst då jag har små barn som brukar tycka om det mesta.

  SvaraRadera
 2. usch, jag blir inte alls sugen att se den efter trailern tyvärr :(

  SvaraRadera
 3. Jag har läst att de som gjort kalendern har inspirerats av Vi Fem, Kalle Blomkvist och Kullamannen när de skrev den, så jag har faktiskt jättehöga förväntningar! Var besatt av alla tre när jag var yngre (men så är jag väl också den ca enda 90-talisten som älskar Kullamannen och Kråkguldet). Eller ja, yngre. Jag tittar mer än gärna nu när jag är 22 också ;) Så om de har lyckats få till samma känsla i julkalendern är jag supernöjd, även om det inte är någon snö.

  SvaraRadera
 4. Tycker inte heller att den verkar så bra... Hade önskat en jul i Sverige istället för Karribien där jag har för mig att den är inspelad :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kroatien tror jag det var. Jag håller med dig!

   Radera
 5. Aaaaaah, såååå tråkigt att den inte verkar julig överhuvudtaget! Jag kommer nog som du se ett par avsnitt och se om det är något att hänga i julgranen eller om det bara är ett barnprogram...

  SvaraRadera
 6. Jag kan inte förstå hur de kan göra en JULkalender som inte har det minsta med svensk jul och snö att göra! Det lockar inte direkt mig att titta - jag kör nog Sunes Jul istället...

  SvaraRadera
 7. Ååååå Vad besvikna barnen (och jag) blev! Var är snön, julkänslan? Är ingenting heligt längre? Men det är klart, i dagens samhälle får man väl inte tycka att nånting ska vara svenskt längre. Då klassas man ju som rasist. Nu ska man ju skämmas för sitt ursprung, och sin tradition. :-(

  SvaraRadera
 8. Vilken tur då att tjuvarnas jul kommer som en fortsättning på biofilm i november. Ska absolut se den.

  SvaraRadera