24 nov. 2014

Nytt julprogram på Kanal 5

Bild: Kanal 5
Sveriges godaste jul i Kanal 5
"Det bästa med julen är, som alla vet, godsakerna. I år blir det sprängfyllt med julkänsla i Kanal 5 när Roy Fares, Magnus Johansson och Sebastien Boudet från Dessertmästarnas jury laddar upp inför julen i fyra program med frestande julbak.

De trängs och turas om i köket och bakar, knådar, kokar och rullar. Det blir dels klassiker som lussebullar, chokladkola och pepparkakshus, men också spännande nya recept på godsaker med julens smaker. Vad sägs till exempel om Magnus saffranskola med mandel, Sebastiens tarte tatin med pepparkaksglass och Roys rencupcakes eller riktigt juliga prinsesstårta med pepparkaksbotten, saffran och ingefära.

Hitta inspiration till de godaste tillbehören till glöggminglet, gör dina egna ätbara julklappar och grandekorationer och hitta den där ultimata julaftonsdesserten, den som man egentligen inte orkar äta men som bara är så där ljuvligt god." - Kanal 5, läs mer.

Programmet visas i fyra delar med start onsdagen den 10 december kl. 20.00. Då kommer förmodligen jag sitta bänkad framför TVn! Jag älskar julen och jag älskar att baka.

2 kommentarer:

  1. Vilket mysigt program det lät som :)

    SvaraRadera
  2. Men gud, det har jag helt missat. Det måst man ju se, dessa tre är ju helsköna! :)

    SvaraRadera