25 nov. 2014

Tävling: Vinn två biobiljetter


I samarbete med Hittajulklappar.nu tävlar jag nu ut två biobiljetter till en lycklig vinnare. En perfekt julklapp till dig själv eller någon annan.

För att delta:
Berätta i en kommentar vem du skulle ge biljetterna till eller om du skulle använda dem själv och vem du i så fall skulle bjuda med. Lämna även din mejladress.

Du kan även länka tävlingen på din blogg eller Facebook för ett plus i kanten.

Tävlingen avslutas nästa tisdag den 2 december.

16 kommentarer:

 1. Jag skulle ta med maken och gå på bio. Det var fyra år sedan vi gick på bio tillsammans.

  victoriajul@outlook.com

  SvaraRadera
 2. Jag skulle ta med sambon och gå och se Hobbitfilmen som kommer ut snart. :)

  tjoho84@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag skulle ta med min mamma på bio.Hon tycker det är roligt att komma ut lite då hon sitter mycket ensam. Dessutom älskar hon att titta på film.
  bemnilsson@live.se

  SvaraRadera
 4. Jag och min mamma har bestämt att vi skall gå och se Tjuvarnas jul-filmen nu i december, då vi tyckte så himla mycket om den julkalendern! Det hade varit finfint att få bjuda henne med denna vinst :)
  Vänliga hälsningar, Anna (annagrevillius@gmail.com)

  SvaraRadera
 5. Jag skulle ge bort dom till min "lillasyster" som bor hos oss som fosterbarn. Hon fyller nämligen 5 år nu i December och har aldrig varit på bio, men vill det så gärna. Det skulle bli en perfekt present! :)

  playingonrepeat@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag skulle boka barnvakt och bjuda ut sambon på middag och bio. Vi hinner knappt det pga att jag jobbar mest varje helg nuförtiden..

  julaftonsbloggen@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag skulle ta med mig min blivande man! Pga bröllopsplaneringen så har vi bestämt att inte ge varandra så mycket i present.. Plus att han under hel sommaren försörjde mig då jag var sjukskriven. Därför vore det kul att överraska honom med bio!

  anvicboh@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag skulle ge dem till min fina sambo och hoppas att han (såklart) skulle ta med mig :) Vi har länge pratat om att gå på bio, men det blir liksom aldrig av.

  linafahlberg@gmail.com

  SvaraRadera
 9. Jag skulle ge dom till min fina mamma! Hon unnar sig sällan något själv utan tänker hela tiden på andra, hon förtjänar verkligen att skämmas bort :-)

  louise.jenninger@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Jag skulle vilja ta med min fina distanskille på bio så att vi kan unna oss en mysig stund ihop när vi äntligen får ses igen i jul! Som fattiga studenter har vi aldrig råd att gå på dejter som kostar pengar!

  Hoppas på vinst och önskar en riktigt god jul! (SNART ÄR DET DAGS!!!!!!! <3)
  Fia

  fiavinnare@hotmail.se

  SvaraRadera
 11. Förra veckan på spårvagnen blev jag fickrånad och blev av med min plånbok där jag även hade ett presentkort med två biobiljetter, som min fina bror skickade hem till mig i födelsedagspresent, eftersom han inte kunde ta sig ner till Göteborg och fira med oss. Han ville att jag och min älskade pojk skulle få en mysig stund på bio, eftersom han vet att det är min första riktiga kärlek och att vi haft svårt att ses senaste tiden på grund av boendesituation och hektiska scheman. Vi blev så glada av presenten och hade tänkt spara den här kvällen till december då det är kallt och mörkt för att få göra något speciellt tillsammans. Så jag blev väldigt ledsen förra veckan, inte för att kontokortet och allt annat rök, men för att den omtänksamma presenten som var tänkt till oss två också försvann. Så det hade varit fantastiskt att vinna och kunna trots allt komma iväg med min fina kärlek på bio.
  veravelastegui@hotmail.se

  SvaraRadera
 12. Jag skulle ge dem till min dotter som har det knapert, skulle vara kul att ge henne lite guldkant på vardagen!
  Nanna nannaeATlive.se

  SvaraRadera
 13. Jag är med och tävlar om dessa två biljetter! jag skulle vilja vinna dem till mig och min mamma som inte varit på bio sedan jag och mina syskon var små, hon säger alltid att ho vill gå på bio så detta skulle göra henne så glad!

  Jag har bloggat: http://alexandratkauc.blogg.se/2014/november/biobiljetter.html

  Alexandra.tkauc@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Vi är två småbarnsförälder 22 respektive 20, skulle vara helt underbart att skaffa barnvakt och unna sig själva något för en gångs skull:₩

  SvaraRadera
 15. Jag skulle ge biljetterna till mina morföräldrar som tack för allt de har gjort för mig den senaste tiden, och sen så kan de behöva komma ut på lite roligheter också :)
  visse1991@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Vill gärna ge de till mannen min;
  För han är den snällaste någonsin.
  Jobbar och sliter gör han varje dag;
  Visa hur mycket han uppskattas vill jag.

  kylielarsson@gmail.com

  SvaraRadera