11 dec. 2014

Granen står så grön och grann i stugan


Tra-la-la-la-la...
Idag fick julgranen komma upp. Allt annat var färdigt och det var bara granen som fattades. Men nu är julstugan komplett. Granen har de senaste åren gått i färgerna röd och guld men i år var planerna att ha röd, vit och silver. Röda kulor, glitter som är mix av vit och silver samt en silvrig toppstjärna. Dock kunde jag inte låta bli att häng upp våra gamla, mysiga kulor med tomte- och vintermotiv och jag fick även några isblåa kulor av mamma som jag ville ha med.

Så, resultatet blev inte som planerat men det blev inte illa för det. Och till nästa jul ska jag fixa en ny ljusslinga eller ett ljusnät, jag avskyr de här gamla lamporna som man ska nypa fast och försöka fördela jämt. Två är även trasiga, men de sitter på baksidan så det syns i alla fall inte. Trasslar ihop sig gör de också.

Jag är nu även färdig med mina julklappar och endast ett, eller kanske två, julgodis återstår att baka. Julmaten ska inhandlas och julkorten ska postas också men sedan är jag nog redo för dopparedagen.

Hur ligger du till med julstöket?

3 kommentarer:

  1. Vi har granen, inslagning av klapparna, julgodiset, julbaket och julmaten kvar :)

    SvaraRadera
  2. Här kommer granen upp på söndag eller måndag. :) I stort sett alla julklappar är fixad, fast några ska slås in. Bak och mat är inte ens påtänkt... Ska väl försöka till veckan hade jag tänkt. Julkorten är postad, och bör ha kommit fram idag. :)

    SvaraRadera
  3. Här kom julgranen upp idag. Julkorten är skickade och julklapparna är klara. Har börjat baka lite julgodis i helgen men bara gjort tre sorter än så länge. Hade tänkt göra flera sorter till

    SvaraRadera