31 aug. 2015

Presskit från Fyrklövern


Idag anlände ett stort paket till min ytterdörr. Inuti fanns ett lite mindre, rött paket med guldband. Riktigt juligt. Julklapp i augusti är inte så pjåkigt. Att paketet skulle komma var jag beredd på men innehållet..!


Julklappen var ett presskit från Fyrklövern och bestod av två tallrikar och två glas. Deras nyheter som från och med nu ingår i den underbara servisen Disney Jul. Nyheterna är motiv från Bilar och Frost samt en ny glaskollektion med Tingeling. Riktigt fina!


Ett STORT tack till Fyrklövern för allt detta fina!
PS. Detta är mitt 500:de inlägg! Det ska firas med en pepparkaka :)

5 kommentarer:

 1. Men åh! Jag blir kär! Så fint!

  SvaraRadera
 2. Vad fina de va! Jag har några av de gamla tallrikarna, kanske måste köpa till Frost till dottern o Bilar till sonen :)

  SvaraRadera
 3. åh jag skulle också vilja ha, vad snyggt!

  SvaraRadera
 4. Visst var dom fina? Mina barn (ja dom stora) blev jätte glada när dom fick se tallrikarna. Jag har ju den servisen så jag blev också glad att få hem det presskitet

  SvaraRadera
 5. Älskar Fyrklöverns Disney Jul-serie. <3 Har redan flera delar sedan år tillbaka. Så fina glas som följde med presskitet! :D Jag fick själv ett likadant kit idag som kommer dyka upp på bloggen inom kort.

  SvaraRadera