2015/09/06

SnöglobstågJag har seriöst hittat de finaste snögloberna någonsin!eBay kan man klicka hem dessa fina tågvagnar och lok med snöglober på. Det kostar dock en del men jag funderar på om jag ska göra en chansning och unna mig loket i år och sedan en vagn nästa år och så vidare, och hoppas på att de finns kvar ett tag. För visst är det fint!

Jag skulle känna mig relativt nöjd om jag i alla fall fick ihop loket och den första vagnen, "Deck the Halls", för loket känns lite som ett måste och globen med den stora fina granen är min absoluta favorit!

Detta tåget hittar du lättast genom att söka på "Wonderland Express Snow Globe Train".
För Disney-älskare måste jag även tips om detta tåget!

7 kommentarer:

  1. Jisses vad fina dessa är ^^

    SvaraRadera
  2. Vilket fint. Sånt vill jag också ha

    SvaraRadera
  3. Men ååååh vad fint! Precis i min stil och allt! Synd att man har så lite pengar. Skulle vilja ha allihop. <3

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @JohannasJul