17 nov. 2015

Vinn ett presentkort på Becca Design


Några favoriter från jul & vinter-kategorin.

I samarbete med Becca Design kan du nu vinna ett presentkort med ett värde på 200 kr att handla för på beccadesign.se.

Tävlar gör du genom att kommentera detta inlägg med en liten motivering för varför du vill vinna. 
Du kan även länka tävlingen på din blogg, Instagram eller Facebook för ett plus i kanten.

Tävlingen avslutas på tisdag den 24 november och en vinnare presenteras under kvällen.
Missa inte att kika in här då så att du inte går miste om ditt eventuella pris!

8 kommentarer:

 1. Brukar alltid köpa massa julklappar till andra men det skulle vara kul att unna sig något till sig själv från fina beccadesign. Det är jag värd efter ett slitigt år :) Håller tummarna!

  zarasvensson@spray.se

  SvaraRadera
 2. Hej hej! Becca Design har jättesöta saker i sin webshop och jag skulle vilja vinna för att köpa en julklapp till min dotter som är hel frälst i denna sidan :) Håller tummarna på turen och passar på att önska dig en fortsatt fin vecka! Hälsningar Frida Elmgren (fridaelmgren@yahoo.se)

  SvaraRadera
 3. Becca Design har många olika stilar på sina saker, vilket jag gillar. Så om jag vinner kan det bli både en julklapp till min mor och till min bästa kompis. Fast det finns så många fina saker... hehe.... ;) Håller tummarna och önskar en god jul!
  Maria (ne_lesta@hotmail.com)

  SvaraRadera
 4. Jag vill vara med och tävla då jag tycker jag är värd några julklappar själv. Jag skulle vilja vinna för att bli julfin med deras smycken. Älskar Becca design har så otroligt mycket fint att man blir sjuk utav att kolla in deras hemsida :-)

  Jag har bloggat om tävlingen också. Har även delat på Facebook.

  SvaraRadera
 5. Tänk att jag nästan höll på att missa en jultävling. Varit bortrest under veckan och tydligen inte hållit mig helt uppdaterad i julbloggsvärlden.

  Självklart vill jag vara med och tävla om ett presentkort från "Becca design" som har så många mysiga saker. Om jag vann skulle jag unna mig något riktigt mysigt smycke till jul.

  SvaraRadera
 6. Jag är med! Jag gillar verkligen Becca Design, har följt henne i många år och tycker hon är så himla duktig på att göra smycken. Testade själv en gång att göra en liten cupcake med hjälp av hennes tutorial men den blev inte alls lika fin som hennes cupcakes. Därför skulle det vara kul att få handla hem lite fina och söta smycken och då blir det även en tidig julklapp för min del :)

  // Annika

  annikarajamaki@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag har missat Becca design tidigare, men oh, vad mycket fint det fanns. Jag har ingen annan motivering än att jag skulle bli jätteglad om jag vann!

  SvaraRadera
 8. Åh! självklart vill jag vara med och tävla om ett presentkort! Becca design är en favorit och hon gör så proffetionella och bra smycken. Jag älskar örhängen och har alltid passande örhängen för dagens olika uppdrag. Men i fredags fick jag kritik av mina tonåringar att jag inte har några lussekatter eller glöggörhängen. Därför borde jag vinna. För att kunna skaffa mig fler passande julhängen.

  SvaraRadera