9 sep. 2016

Triss i glöggnyheter från SaturnusFler glöggnyheter.
Det är inte bara Blossa som släpper nya glöggsmaker varje år, utan så gör även Saturnus. Något jag ser fram emot väldigt mycket är polkagrisglöggen, den låter verkligen jättegod. Och så är den alkoholfri också, det föredrar jag. Så här beskrivs årets glöggnyheter:

"Vår finaste.
Vår finaste glögg är en välbalanserad och exklusiv glögg i ny, mindre flaska, perfekt för det mindre hushållet. Den bygger på noga utvalt vin och extrakt framtagna från fikon och russin för extra fyllighet och karaktär, klassiskt kryddad med nejlika, kanel och ingefära. Serveras rykande varm, gärna tillsammans med vällagrad ost, kryddiga pepparkakor och brända mandlar!"

"Årets premium - Åkerbär.
Årets Premium är en exklusiv glöggserie som hämtar inspiration från svensk natur. Förra årets nyhet, Glögg med smak av havtorn, gjorde succé och blev mycket uppskattad. I år har Årets Premium smak av norrländska stoltheten åkerbär som växer i nordliga kusttrakter och fjällmarker. Bärens mustiga smak bildas under sommarmånaderna och ger glöggen en spännande och fyllig karaktär. Servera den rykande varm!"

"Ny julklassiker - Polkagris.
För att skapa årets smaksatta alkoholfria glögg har Saturnus samarbetat med Grenna Polkagriskokeri för att blanda klassisk kryddig glögg med smaken av lite galna och mycket lekfulla polkagrisränder kokade på Amalia Erikssons originalrecept från 1859. Lika god att avnjuta rykande varm som frostigt kall med en isbit!"
-Saturnus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar