13 nov. 2016

Då i vårt mörka hus...... stiger med tända ljus.

En månad kvar till Lucia nu, hörrni. Jag vill gärna se ett luciatåg i år, det var ett tag sedan sist. Kyrkan borde kanske ha ett, jag måste kolla upp det! Brukar ni gå och se på luciatåg? Eller är ni kanske med själva? Jag har inte varit med i något tåg sedan grundskolan, mellanstadiet närmare bestämt. Det är över tio sedan nu... Men jag minns att jag älskade det!

5 kommentarer:

 1. Brukar bara se barnens tåg på dagis men i år (eftersom jag är mammaledig och har tid) ska jag ta och se på stadens luciatåg!

  SvaraRadera
 2. Jag planerar också att se ett Luciatåg i år. Det är ju så sjukt mysigt. Själv har jag inte gått ett sedan jag gick i nian men det var jättekul och stämningsfullt. Skulle absolut kunnna tänka mig att göra det igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen mysigt med luciatåg, väldigt stämningsfullt.

   Radera
 3. Vi ska ha luciamorgon på jobbet (förskola) med luciatåg och tomtegröt. Vi började öva redan nu i veckan, barnen var så sugna på jullåtar! Riktigt mysigt!

  SvaraRadera