3 nov. 2016

Pepparkakor och julklappar


Pepparkaksburken är påfylld med de runda favoriterna från Nyåkers.

Jag älskar hur jultecken ploppar upp lite överallt just nu, inte minst i mitt hem. Flera juliga inköp har gjorts. Tre julklappar är inhandlade och nu funderar jag på att slå in dem, eller ska jag kanske vänta tills jag har fått ihop fler? Jag kan inte bestämma mig :) Hur gör ni?Vilka pepparkakor föredrar ni?

2 kommentarer:

  1. Jag har också funderat på att slå in de julklappar jag köpt. Jag väntar dock, eftersom jag tycker det är så kul vill jag spara lite på det roliga. :)

    SvaraRadera
  2. Jag är i samma dilemma angående mina julklappar, vet inte om jag bör vänta eller inte. Resonerar dock så att det kan vara roligt att sprida ut paketinslagningen något, men tror jag ska vänta liiiite till bara för att samla lite idéer kring hur jag ska dekorera mina paket.

    SvaraRadera