2 aug. 2017

Ett spännande sci-fi-äventyr i julkalendern 2017Eva Rydberg gör huvudrollen i SVT:s julkalender 2017.

Jakten på tidskristallen, som årets julkalender heter, beskrivs som ett juligt och spännande science fiction-äventyr om onda krafter som ska stoppa tiden. Bara tre barn och deras professor kan rädda universum - och julen. Jag tycker att detta låter riktigt spännande. Om de får till julstämningen så tror jag att det finns stora chanser för att vi får en bra julkalender i år också. Sedan så är jag ett stort fan av Eva Rydberg!

Eva beskriver årets julkalender som "fantasifull, spännande och rolig".

Asrin, Lima och Max går på den mytomspunna internatskolan Framtidsakademin, en skola för unga med unika egenskaper. De kan inte tro sina ögon när de upptäcker att professor Styregaards tråkiga matematikprogram egentligen är ett hemligt projekt som ska rädda världen.
Barnen är världens sista hopp. Tiden är på väg att stanna och ta slut och de är de enda som kan färdas till universums mitt för att förhindra detta. Men resor i universum är inte så lätt som professor Styregaard trodde. Portalen de färdas i är komplex och det är extremt lätt att hamna fel. Kommer barnen att lyckas före julafton?Årets julkalender har, precis som vanligt, premiär den 1 december.
Skådespelar gör bland annat Eva Rydberg, Monna Orraryd, Vincent Wettergren, Naima Palmaer, Rikard Wolff, Klas Wiljergård, Felice Jankell, Kodjo Akolor och Julia Ragnarstam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar