7 aug. 2018

Årets Juleskum har en smak av kola


Juleskum 2018: Kola

I år kommer Cloetta återigen med en ny julig smak på sina populära skumtomtar, som den här gången får en smak av hembakad kola. Det låter riktigt smaskigt tycker jag, eller vad säger ni? Jag ser fram emot att få provsmaka om några månader! Undrar om de kommer likna knäcktomtarna från 2013 i smaken, de smakade lite kola-aktigt...

4 kommentarer:

 1. Jag tänkte också att då är det nog ganska likt som året då knäck var smaken. :D helt okej för den gillade jag bäst hittills!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill minnas att jag också gillade den så tror att årets smak blir god också :)

   Radera
 2. Jag tänkte också på knäcktomtarna :) det blir spännande att smaka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att de kommer likna varandra :) Det blir riktigt spännande att smaka!

   Radera